Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
 

Voorzet horren

De voorzethor die voorziet in elke vraag. De voorzethor is de uitkomst voor naar buitendraaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. De voorzethor kan alleen “op de dag” worden gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst eenvoudig worden uitgenomen dankzij een vernuftig klemsysteem.
Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor. Voor draaikiep ramen verwijzen wij u naar de inklemhor. Voor grotere raamopeningen kan ook worden gekozen voor het hordeurprofiel dat zorgt voor extra stevigheid.

Standaardkleuren

RAL 9010 wit
RAL 9001 creme wit
RAL 7016 antraciet
technisch zilver
RAL 8019 bruin

Speciale kleuren

RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs.

Techniek

Plaatsbepaling

Bij binnendraaiende ramen buiten monteren, bij buitendraaiende ramen binnen. De profielen zijn geëxtrudeerd uit aluminium, de hoekverbindingen in verstek. Een middenkader word toegepast vanaf 160 cm hoogte.

Maat nemen

Bij binnen/buitendraaiende ramen; dagmaten + minimaal 15 mm = op te geven eindmaat. Houd daarnaast rekenening met voldoende ruimte (24 mm) voor de montagemiddelen.
Bij toepassing in een schuifraam; eindmaten opgeven.

Montage

De voorzethor wordt met montageclips gemonteerd. Deze clips worden in het kozijn geschroefd. Dezelfde clips kunnen ook als scharnier gemonteerd worden. Deze moeten zelf ter plaatse gemonteerd worden met de bijverpakte montageset. Ook de trekflap wordt ter plaatse gemonteerd.

Onderhoud

Verwijder vuil met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel.

voorzethor clipDe voorzethor kan met clips op het kozijn geklikt worden. Dezelfde clips kunnen gebruikt worden als scharnier.

profiel voorzethor


 

 


 

Boven