Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
 

Inklem horren

De gebruiksvriendelijke inklemhor is in een handomdraai geplaatst. Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium.
Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.

Standaardkleuren

RAL 9010 wit
RAL 9001 creme wit
RAL 7016 antraciet
RAL 8019 bruin
RAL 6009 donkergroen
RAL 5011 staalblauw
RAL 9016 verkeerswit
grachtengroen
technisch zilver (blank geanodiseerd)

Speciale kleuren

RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs.

Plaatsbepaling

De horren worden in verstek gezaagd geleverd, volledig in elkaar gezet, voorzien van speciale klemmen. Een middenkader wordt toegepast vanaf 160cm hoogte. Met de totale profielhoogte van slechts 30mm past de hor ook mooi achter een rolluik. Een eventueel aanwezige lekdorpel mag maximaal 19mm uitsteken.

Maat nemen

Controleer voorgenoemde inbouwmaten. Bij aluminium en kunststof draai-kiepramen: geef de exacte dagmaten op van het kozijn. Klemming hor boven en onder. Bij houten draai-kiepraam: vanaf aluminium onderstrip gemeten dagmaten opgeven (zie doorsnede hout).
Geef dit aan op het bestelformulier. Klemming hor links en rechts.

Montage

De inklemhor wordt eenvoudig in de raamopening gedrukt. Deze kan ook eenvoudig worden uitgenomen.

Onderhoud

Verwijder vuil met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel. Als het raam te strak afgesteld staat, waardoor de greep niet helemaal wil sluiten, kan het raam in veel gevallen worden nagesteld.Dwardoorsnede kozijn+inklemhor (rood)

 

 

 

 

 


 

 


 

Boven