Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
 

Kreta

De nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek. Geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Breedte:
150 t/m 500 cm

Uitval:
100-115-130 cm

Standaard kleur omkasting en armen:

-
Zilver geanodiseerd

- RAL 9001 Roomwit

- RAL 7016 Antracietgrijze structuurlak

- RAL 9007 Stargrey structuurlak


Bediening:
Handmatig, Elektrisch met schakelaar of handzender

Volant: Optioneel

 

Techniek

Gesloten model Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.Hieronder een voorbeeld:Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

 

 Afstandsbediening telis 1


Draadloze wandschakelaar


Opbouw schakelaar


Bandopwinder binnen


Oogbindwerk binnen


Zon sensor


Somfy motor


 

 

 

Boven