Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
 

Carré

Dit half gesloten uitvalscherm paart een moderne vormgeving met authentieke kwaliteit . De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek, dat geheel opgeborgen zit in de gesloten kast.

Breedte:
100 cm t/m 500 cm (Bij koppeluitvoering grotere breedte mogelijk)

Uitval:
80-100-115-130 cm

Standaard kleur omkasting en armen:

-
Zilver geanodiseerd

- RAL 9001 Roomwit

Bediening:
Handmatig, diverse mogelijkheden Elektrisch met schakelaar of handzender

Doek collecties:
Docril, Swela en Dickson

Volant: Optioneel

Techniek

Open model Type 65/110 is de grote broer van 50/80. Het heeft dezelfde vormgeving als type 50/80 maar is door grotere omvang van het scherm meer geschikt voor de grotere breedtes en uitvallen.


Vormgeving

Alle typen uitvalschermen zijn in ganodiseerd alumium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.Afstandsbediening telis 1


Draadloze wandschakelaar


Opbouw schakelaar


Bandopwinder buiten


Bandopwinder binnen


Oogbindwerk binnen


Zon sensor


Somfy motor


 

 

 

Boven