Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
 

Screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.  De screens worden geleverd met een kast van 75 x 75 mm, 85 x 85 mm. Voor optimale lichtinval wordt deze voorzien van een afgeschuinde voorlijst. Boven 200 cm hoog met elektrische bediening worden de screens geleverd met een kast van 95 x 95 mm.
 
 
 

 

   

 

 

   

UITVOERING 

Screens zijn standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium, RAL 9010 (wit), RAL 9001 (roomwit), RAL 8019(bruin), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 5011 (staalblauw) of RAL 6009 (trannengroen). Ook behoort het moffelen in elke gewenste Ral-kleur tot de mogelijkheden.

DOEKEN

Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca 525 gram per m². Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

 


Afstandsbediening telis 1


Draadloze wandschakelaar


Opbouw schakelaar


Bandopwinder buiten


Bandopwinder binnen


Oogwindwerk binnen


Oogwindwerk buiten


Zon sensor


Somfy motor


 

 

 

Boven