Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
 

Rolpoorten

Inbraakwerend en isolerend, functioneel en comfortabel. Lange levensduur, weinig benodigde ruimte. Meer licht met zichtvensterprofielen. Ook luchtventilatieprofielen beschikbaar.

Techniek:

Vanuit een sterke bak rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd, voor stevigheid en isolatie. Rolpoorten worden standaard voorzien van stevige ophangveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is.

Materiaal:

Bak, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig. De lamellen zijn van duurzaam aluminium, dubbelwandig geïsoleerd en dubbel gemoffeld. Ook staal of geëxtrudeerd aluminium zijn mogelijk voor extra sterke rolpoort.

Model en vormgeving:

De kast of bak is meestal mooi afgeschuind voor een betere lichtinval. Ook zonder kast is mogelijk. In de V77 rolpoort is het mogelijk te werken met lichtvensters en luchtventilatie profielen, een zeer luxueuse rolpoort, een echte aanwinst voor uw woning.

Kleuren: naast de basiskleuren wit, bruin, grijs, lichtbeige, zijn er nu talrijke andere kleuren verkrijgbaar: beige, ivoor, creme,  groen en zilver-metaal. Ook elke ral-kleur is leverbaar. Zodat bij elke huisstijl een passende kleur gevonden kan worden.
 

Bediening:

De rolpoorten worden bediend met electrische bediening van binnenuit. Een sleutelschakelaar of afstandsbediening zorgen voor een comfortabele bediening van buitenuit. Ook een codeklavier zorgt voor een veilige bedieningsmogelijkheid van buitenuit.

Maatvoering:

De kast is minimaal 25 cm. 30 cm en 40 cm zijn mogelijk voor hoge rolpoorten.
De lamellen zijn 55 mm of 77 mm hoog.
De maximale breedte uit 1 stuk is 400 cm, 450 cm of zelfs breder.
De maximale hoogte is 400 cm.

 

 
 

 Afstandsbediening telis 1


Draadloze wandschakelaar


Opbouw schakelaar


Sleutelschakelaar


Draadloze Keypad


Somfy motor

 

Boven