Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
 

Madeira

De pergolazonwering Madeira is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Tevens is de Madeira zeer windvast en combineert het een grootst mogelijk schaduwgevend oppervlak met een minimale muurbelasting. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier.

Breedte:
300 t/m 600 cm

Uitval:
250 t/m 450 cm

Standaard kleur:

Roomwit RAL 9001

Doek kleuren:

Collecties van Citel, Swela en Dickson


Bediening:
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Techniek

De cassette wordt door middel van stevige kombeugels aan de muur bevestigd. De twee horizontale geprofileerde liggers worden aan de voorzijde door twee stevige aluminium staanders die op betonpoeren gemonteerd worden. De voorlijst wordt heen en weer bewogen door een combinatie van elektrische en afstandbedienbare motoraandrijving en een uitgekiend en in de liggers weggewerkt gasveren-systeem. Eenmaal volledig in de cassette verdwenen is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden en blijft daardoor jarenlang mooi.


Liggers en staanders

De positie van de liggers, en hiermee dus ook die van de staanders, kan men, binnen bepaalde grenzen, nog zelf aanpassen. Hiermee ontstaat de vrijheid die soms nodig is voor de positiebepaling van de staanders. Deze blijven immers permanent in het zicht, net als de liggers, ook als het doek volledig in de cassette opgeborgen zit. De staanders worden in de regel door middel van meegeleverde montageplaten op betonpoeren geplaatst die net onder het maaiveld verdwijnen.

Voorlijst

Het doek wordt naar voren gebracht door middel van de voorlijst die, in gesloten toestand volledig in de cassette verdwijnt. Het doek wordt op spanning gehouden door een ingenieus systeem van gasveren die onzichtbaar in de liggers zijn weggewerkt.

Cassette

De elegant vormgegeven en geheel gesloten cassette wordt door middel van stevige gietaluminium kombeugelsaan de muur bevestigd. Door de uitgekiende constructievan deze kombeugels kan de cassette, en hierdoor dushet hele systeem, kantelen en kan men dus de hellingshoekop eenvoudige wijze aanpassen.
 Afstandsbediening


Draadloze wandschakelaar


Opbouw schakelaar


Terrasverwarming


Somfy motor


Zon Sensor


 

 

 

Boven